Het Laura's bakery kinderbakboek deel 2, Laura Kieft

23,99

Excl. BTW: 19,83

Excl. BTW:
19,83
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BO2086

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Het Laura's bakery kinderbakboek deel 2, Laura Kieft
De jongste bakkers wachten met smart op dit tweede kinderbakboekbakboek van de baking queen van de lage landen: Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2. In dit kinderbakboek vind je 30 nieuwe recepten voor heerlijke taarten en cakes, koekjes, toetjes en hartige hapjes.
Zo kan elk kind vanaf 5 jaar stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren. Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd.
De allerjongsten kunnen met een volwassene in de keuken aan de bak gaan en iets oudere kinderen kunnen ook prima zelf aan de slag met deze 30 verrukkelijke recepten. Van cheesecake tot dino koekjes, van gummiebeer ijsjes tot Eton Mess en van kaas pretzels tot knakworst broodjes: voor elk wat wils! Bij elk baksel staat natuurlijk ook een smakelijke foto!

De uitvoering van het boek is net als bij Laura’s eerste kinderbakboek uitermate praktisch en kindvriendelijk: spiraalband met harde kaft en bladzijden die tegen een vlekje kunnen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder