High Tea Workshop

LET OP! I.V.M. CORONA ZIJN DE WORKSHOPS VOOR HEEL 2020 AFGELAST.
In onze keuken is het onmogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Bedankt voor je begrip! Natuurlijk helpen we je in de winkel graag om een thuis-bakfeest te maken :) 


High-tea workshop

Boek nu samen met je collega's, vriendinnen of familie deze high-teaworkshop bij Cookingathome om samen allerlei kleine hapjes te bakken, meest koud en zoet en enkele warme of hartige hapjes. We gebruiken hierbij diverse siliconen bakvormen. We bakken bv. mini hartige taartjes, chocoladebakjes gevuld met bavarois, mini cake tulbandjes, soesjes,enz, enz. Het doel is dat er binnen 2,5 uur een tafel vol met lekkers voor jullie klaar staat. Hier kunnen jullie daarna in alle rust van smullen.  Alle restjes mogen mee naar huis. 
 
Aanbevolen aantal deelnemers: 4 - 7 personen.
Vaste prijs per workshop: op werkdagen € 165,00 (we bakken ook ongeveer een vaste hoeveelheid lekkers, dit betekend dat er bij een groepsgrootte van 4 personen meer per persoon betaald wordt, maar dat er ook meer mee naar huis gaat). Zaterdag: meerprijs: 25 euro.
10.00: ontvangst met koffie en iets lekkers
10.30 - 13.00 uur samen bakken met tussendoor een korte pauze voor frisdrank en een proeverijtje
13.00 -  ca. 15.30 uur  aan tafel voor de hightea. 

Dit is geen workshop voor een standaard high-tea met de bekende producten zoals scones en sandwiches, maar wel een verrassende workshop met de "gemaks"bakproducten van Cookingathome. 

 De volgende trefwoorden staan centraal bij Cookingathome: veel gezelligheid, samen bezig zijn, inspiratie opdoen om thuis ook te gaan bakken, samen proeven en voldoende tijd om bij te praten.
Koffie, thee, frisdrank en alle ingrediënten zijn bij de prijs inbegrepen.
Wij zijn geen professionele bakkers, maar werken vooral met kant- en klaarmixen, waarbij succes gegarandeerd is!
Betalen: contant, met pin of vooraf op rekening.