Bakpakket Bubble Tiramisu

7,25

Excl. BTW: 6,65

Excl. BTW:
6,65
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB114

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Bavarois Tiramisu 100 gram
  • Biscuit mix 250 gram (NEW)
Omschrijving

Inhoud van het bakpakket:

  • 250 gram biscuitmix (voor dit recept heb je 175 gram nodig)
  • 100 gram bavarois tiramisu
  • 1 wegwerp spuitzak
  • 10 bubble cups

Overige benodigdheden:

  • 250 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 2 eieren
  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • Cacaopoeder
  • Theezeefje
  • Spuitmond (op de foto is het honore spuitmondje gebruikt)

Werkwijze:

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden (boven-onder).
  2. Mix 175 gram biscuitmix met 105 gram ei (2 eieren) en 40 ml water.
  3. Verdeel het beslag over een met bakpapier beklede bakplaat, zorg dat je dit egaal doet! Bak de biscuit in 10 – 12 minuten op 170 graden gaar.
  4. Laat afkoelen en steek rondjes uit het deeg. 2 rondjes per schaaltje, 1 kleine en 1 iets grotere.
  5. Klop de mascarpone los, voeg de slagroom toe en klop tot het stevig is. Maak de mix voor bavaroise aan met water en spatel dit door het slagroom/mascarpone mengsel. Doe de bavaroise in een spuitzak (met spuitmondje).
  6. Spuit een klein beetje onderin de schaaltjes, leg hierop het kleine plakje biscuit, spuit hierop weer een beetje bavaroise. Strooi met behulp van een theezeefje wat cacao poeder op de bavaroise.
  7. Leg hierop het grotere biscuit plakje. Eindig met mooie toefjes bovenop en strooi ook hier weer wat cacao poeder op. Decoreer met een mooi chocolaatje.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder