Lorann smaakstof Blueberry - 3,7ml

2,15

Excl. BTW: 1,97

Excl. BTW:
1,97
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
L04800

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De LorAnn Super Strength Flavors zijn krachtige smaakstoffen, die ook bekend staan als candy oil of candy flavor. Deze smaakstoffen zijn niet op oliebasis en bevatten geen plantaardige olie. De term candy oil verwijst naar het feit dat de smaak geconcentreerd en onverdund is. Deze smaakstoffen hebben drie tot vier keer de sterkte van extracten die gebaseerd zijn op water en alcohol.

Als je in een recept de smaakstoffen vervangt door deze geconcentreerde flavoring oil, gebruik dan ¼ tot ½ theelepel in plaats van een hele theelepel. De smaak gaat niet verloren bij verhitting.

De smaakstoffen zijn in het bijzonder geschikt voor fondant en marsepein. Door de hoge concentratie verandert er weinig aan de structuur van de fondant en marsepein wanneer deze smaakstoffen toegevoegd worden. Maar ze zijn ook geschikt voor chocolade, snoep, cake, koekjes, brownies en meer.

Krachtige smaakstoffen. Sterker dan smaakstoffen op water- en alcoholbasis. Veelzijdig in gebruik. Inhoud: 3,7 ml. Voor het beste resultaat adviseren we de volgende richtlijnen:

Veeg druppels snel weg, omdat lang contact met plastic en werkbladen beschadiging kan veroorzaken. Gebruik geen plastic keukengerei. Vermijd direct contact met de huid als het product op volle sterkte wordt gebruikt. Sommige smaken, zoals kaneel en amandel, zijn extra sterk. Oplosbaar in water. Ingrediënten: oplosmiddel: E1520, natuurlijk aroma, alcohol, kleurstof: E129, E133.

E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Kan sporen bevatten van: ei, aardnoten (pinda's), soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder