Omgekeerde soes

Omgekeerde soes











Omgekeerde soezen (15 stuks)

Nodig voor dit recept:
- 150 gram mix voor soezen
- smeltchocolade
- sprinkles
- bavarois banaan
- spuitzakken

Wat heb je verder nog nodig:
- 135 + 95 gram water
- 4 eieren
- 375 gram slagroom
- Bakplaat + bakpapier

Bereidingswijze:
Meng 135 gram koud water, 4 eieren en 150 gram soezenmix door elkaar. Mix het hierna 3 minuten op middelmatige stand. 
Schep het in een spuitzak en spuit 15 gelijke soezen in bolletjes op de bakplaat.
Bak ze in 25-30 minuten op 210 graden gaar.
Laat de soezen afkoelen

Klop 375 ml slagroom zonder suiker. 
Meng 75 gram bavaroispoeder met 95 gram water. Spatel dit mengsel door de slagroom.

Snijd de soezen horizontaal door.
Doe de bavarois in de spuitzak en vul alle 'halfjes' met bavarois. Deze halfjes ga je vervolgens op elkaar stapelen (zie foto). 

Smelt de chocolade au-bain-marie of in de magnetron (30 sec verwarmen, roeren, 30 sec verwarmen, roeren...)
Drizzle de soezen met chocolade, decoreer ze met de sprinkles.

Ps. Natuurlijk kan je de soezen ook vullen met slagroom!