Bueno Schnitt - voor 2 taarten

12,50

Excl. BTW: 11,47

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
openingsaanbieding-bueno-schnitt-voor-2-taarten
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Bueno Schnitt voor 2 taarten!
Totaal voor ca. 16 stukken.


Inhoud van het bakpakket:
- 250 gram biscuit
- 100 gram mix voor schuim
- 150 gram nougatine
- 200 gram bueno vulling
- 50 gram smeltchocolade puur
- 100 gram decopoeder
- 3 grote spuitzakken
- 1 kleine spuitzak

Benodigdheden van de supermarkt:
- 3 eieren
- 150 gram + 2 eetlepels (fijne) suiker
- 750 ml slagroom
- 2 vellen bakpapier

Werkwijze;
 1. Maak de mix voor schuimpjes aan met 100 ml water en 150 gram fijne suiker en mix op de hoogste stand ten minste 8 minuten tot je een stevige schuim hebt. Houd 2 eetlepels nougatine achter de hand om straks voor decoratie te kunnen gebruiken. Spatel voorzichtig de nougatine door het schuim. Schep de schuim in een spuitzak en knip een stukje van de punt af zodat er een opening ontstaat van ca 1-1,5 cm.
 2. Maak de mix voor biscuit aan met 3 eieren en 55 ml water en mix op de hoogste stand ca 8 minuten tot een mooi glanzend beslag. Schep het beslag in een spuitzak en knip ook hier een puntje vanaf zodat je een opening hebt van 1-1,5 cm.
 3. Leg het bakpapier op twee bakplaten. Spuit per bakplaat 2x 3 stroken biscuit beslag met een kleine afstand ertussen waar precies een streep schuim tussen past. Spuit vervolgens dus 2 strepen schuim tussen die 3 strepen biscuit. Je hebt nu twee “plakken’ beslag die elk uit 3 strepen biscuit en 2 strepen schuim bestaat op elke bakplaat.
 4. Bak het op 175 graden hetelucht in ca 15-18 minuten gaar. Je bakt het op hetelucht, want dan kan je beide bakplaten tegelijk in de oven schuiven.
 5. Klop de slagroom met 2 eetlepels suiker lobbig. Voeg de bueno toe en klop verder tot het mooi stevig is en alles goed gemengd is. Schep de bueno-slagroom in een spuitzak. Gebruik eventueel een spuitmondje).
 6. Verwijder voorzichtig het bakpapier van je baksel. Dit gaat het makkelijkst als je het even op de kop legt en zo het papier van het gebak kan afhalen.
 7. Spuit op 2 plakken gebak stroken van de slagroom. Houd een klein beetje achter de hand om je schnitt  te decoreren.
 8. Leg de andere plakken op de slagroom en “vouw” het een beetje om de slagroom heen zodat er een lichte bolling ontstaat. Spuit toefjes van de overige slagroom op de schnitten. Bestrooi met behulp van een theezeefje licht met wat decopoeder.
 9. Smelt de chocolade en doe het in een klein spuitzakje. Spuit slierten over de schnit.
 10. Strooi tenslotte de overige nougatine over de toefjes op de schnitten.
   
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder