Over Gusta uit Rijssen en CookingathomeEigenaresse Gusta Hazelhorst is in oktober 2012 gestart met de verkoop van bakproducten dmv van de webshop 
 www.cookingathome.nl Om de webshop te promoten heeft ze de eerste 2 jaar thuisparty’s verzorgd. Deze avonden werden een groot succes, veel klanten hebben kennisgemaakt met de heerlijke bakmixen en tijdens de avonden ook leuke bak-ideetjes opgedaan voor het maken van heerlijke taart en koek.

Eind 2014 heeft Gusta haar eigen workshopruimte ingericht, om op deze manier het thuisbakken nog beter te kunnen promoten. In een gezellige ruimte in de tuin van het woonhuis aan de Walstraat werden wekelijks bakworkshops gegeven. Voor vriendinnen, buurvrouwen en familiegroepjes. Ook werden er workshops met open inschrijving georganiseerd. Gasten gingen enthousiast naar huis met bijvoorbeeld een zelfgebakken slofje, speculaashartjes of schuimgebakjes. Ook de mini high-tea die tijdens de bak-workshop geserveerd werd viel steeds bijzonder in de smaak. 

Nu steeds meer mensen de weg naar Cookingathome weten te vinden is het tijd geworden voor de volgende stap in de ontwikkeling. Een “echte” bakwinkel, waar thuisbakkers gezellig even kunnen binnenlopen om lekkere bakmixen te kopen. Ook de workshopruimte verhuist mee naar de winkel, zodat alles onder 1 dak te vinden is. Gusta vindt dat een bezoekje aan Cookingathome vooral een moment van bak-inspiratie en gezelligheid moet zijn. Vandaar dat de winkel en de workshopruimte 1 geheel is. Het kan gebeuren dat je op een rustig moment mee kunt kijken als Gusta of Geja (zij verzorgt de bakworkshops) iets lekkers aan het bakken zijn. En natuurlijk is een hapje proeven dan een logisch vervolg.

Persoonlijk advies en meedenken over het baksel dat je wilt maken is 1 van de sterke punten van deze winkel, daarvoor nemen de ze alle tijd. Op de website van Cookingathome is een speciale pagina ingericht voor nog meer bak-inspiratie. Er staan voorbeelden op van baksels die gemaakt zijn met de bakproducten van Cookingathome. Op facebook kunnen klanten van Cookingathome ook lid worden van de groep 
https://www.facebook.com/groups/834274713310698/?fref=ts om hier hun eigen baksels te laten zien. 
Informatie over de workshops is te vinden op de website van Cookingathome. Er worden steeds weer nieuwe datums toegevoegd aan de agenda en natuurlijk kunt u ook een avond reserveren voor uw eigen groep.