t/m maandag 20 augustus is de winkel alleen geopend op donderdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur. Deze periode verzenden wij geen pakketten.

Printen

Bakken met Easy-Layers

← Ga terug naar receptenoverzicht
Easy-layertaarten!


Bak 250 gram biscuitmix met behulp van de 4 schaaltjes. Vul ze met 100 gram bavarois ananas. Maak 150 gram botercreme en kleur dit geel. Smeer de taart rondom dun af en spuit kleine toefjes rondom. Spuit oogjes en mond van gesmolten chocolade.


250 gram biscuit, 100 gram banketbakkersroom, jam en 100 gram bavarois 


Luxe cake gebakken in de easylayervorm. Aan het onderste cakebeslag bakvaste chocolade toegevoegd, aan 1 schaaltje geraspte kokos en aan 1 schaaltje rum toegevoegd. Vulling laagjes banketbakkersroom. Afgesmeerd en opgespoten met klopschuim met rose kleurstof. 


Voor een laagjestaart van 8 -10 personen: Verdeel het beslag van 250 gram biscuitmix over de 4 schaaltjes en bak deze 4 schaaltjes op 2 bakplaten in ca. 15 -18 minuten in 2 lagen op hetelucht 150 graden. Wanneer je 1 laag tegelijk kunt bakken in je oven: zet de oven op onder- en bovenwarmte, 175 graden. De baktijd blijft gelijk. Het biscuit is gaar als het “verend” aan voelt.
Voor een taart van 10 -12 personen gebruik je 330 gram biscuitmix. Vul de laagjes met bv. Jam, banketbakkersroom, botercreme, slagroom of bavarois. 
.Taart van 500 gram cupcakemix, gevuld met 100 gram amarettobavarois. De cake hebben we na het bakken besprenkeld met amarettolikeur
250 gram biscuit, gevuld met bavarois caramel, afgesmeerd met botercreme/banketbakkersroom en een drip van ganache.


Biscuitmix gekleurd met kleurstofgel, vulling van witte chocolademousse en drip van ganache met ook weer een druppeltje kleurstof


Red Velvetcake met creamcheese-frosting


Na het bakken een rondje uit het biscuit gestoken, de laagjes gevuld met advocaatbotercreme en bedekt met ganache. Dit lijkt qua smaak/structuur erg veel op kozakken, een absolute aanrader dus!

Reacties