Printen

Bakken met Easy-Layers

← Ga terug naar receptenoverzicht
Easy-layertaarten!

250 gram biscuit, 100 gram banketbakkersroom, jam en 100 gram bavarois


Luxe cake gebakken in de easylayervorm. Aan het onderste cakebeslag bakvaste chocolade toegevoegd, aan 1 schaaltje geraspte kokos en aan 1 schaaltje rum toegevoegd. Vulling laagjes banketbakkersroom. Afgesmeerd en opgespoten met klopschuim met rose kleurstof. 


Voor een laagjestaart van 8 -10 personen: Verdeel het beslag van 250 gram biscuitmix over de 4 schaaltjes en bak deze 4 schaaltjes op 2 bakplaten in ca. 15 -18 minuten in 2 lagen op hetelucht 150 graden. Wanneer je 1 laag tegelijk kunt bakken in je oven: zet de oven op onder- en bovenwarmte, 175 graden. De baktijd blijft gelijk. Het biscuit is gaar als het “verend” aan voelt.
Voor een taart van 10 -12 personen gebruik je 330 gram biscuitmix. Vul de laagjes met bv. Jam, banketbakkersroom, botercreme, slagroom of bavarois. 
.



Taart van 500 gram cupcakemix, gevuld met 100 gram amarettobavarois. De cake hebben we na het bakken besprenkeld met amarettolikeur




250 gram biscuit, gevuld met bavarois caramel, afgesmeerd met botercreme/banketbakkersroom en een drip van ganache.


Biscuitmix gekleurd met kleurstofgel, vulling van witte chocolademousse en drip van ganache met ook weer een druppeltje kleurstof


Red Velvetcake met creamcheese-frosting


Na het bakken een rondje uit het biscuit gestoken, de laagjes gevuld met advocaatbotercreme en bedekt met ganache. Dit lijkt qua smaak/structuur erg veel op kozakken, een absolute aanrader dus!

Reacties