Printen

Tiramisu-taart

← Ga terug naar receptenoverzicht
Tiramisu-taart

Benodigdheden:

250 gram taart/kapselmix
1 zakje cappucino oploskoffie
3 eieren
500 cc slagroom
100 gram mix voor tiramisu
cacaopoeder

Werkwijze:

Mix de taart/kapselmix met 55 cc water, 3 eieren en het zakje oploskoffie ca. 10 minuten tot een luchtige massa. Bak de taart in een ronde vorm van ca. 26 cm. ( 175 graden, ca. 30 minuten)
Laat de taart afkoelen en snijd deze horizontaal door. 
Klop de slagroom stijf zonder suiker, meng de mix voor tiramisu met de aangegeven hoeveelheid water en spatel dit mengsel door de slagroom.
Bedek de bodem van de taart met een laagje tiramisu. Leg dan de bovenkant op de taart. Strijk de rand en de bovenkant af met de tiramisu. En spuit de taart mooi op met de rest van de bavarois. Strooi er wat cacaopoeder over met een theezeefje.

Producten die bij dit recept gebruikt zijn


Reacties