Product toegevoegd aan winkelmandje! Ga direct naar het winkelmandje of winkel verder ;-)
Toevoegen mislukt

Red velvet cake

500 gram € 3.75


Ingrediënten

tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, karnemelkpoeder, rijsmiddel E450, E336, E500, magere cacaopoeder, gemod. zetmeel, zout, emulgator E471, verdikkingsmiddel, aroma, enzym, kleurstof E172


Bereidingswijze

Recept voor cake/taart of ca. 20 cupcakes: 500 gram mix, 3 grote eieren, 150 ml zonnebloem olie of (room)boter, 110 ml water. Ingrediënten mengen en ca. 5 minuten mixen op lage stand tot een mooi luchtig beslag. Bakken op 160 graden in ca. 55 minuten. Voor cupcakes een baktijd van ca. 25 minuten aanhouden. Ronde taart ca. 45 minuten. Tip: snij de taart/cake in lagen en vul met botercreme/decoratie icing en/of Bakzolder frambozen/bessenfruitvulling. 


Reacties