Welkom op de webshop van de gezelligste bakwinkel in Rijssen!
BNC Vezelrijk Broodmix 400g – Glutenvrij
€ 4,40
Een lekker, vezelrijk glutenvrij brood bakken kan nog best lastig zijn. Dankzij de BrandNewCake Vezelrijk Broodmix 400g. Glutenvrij wordt dit een fluitje van een cent! Dankzij deze broodmix zet je namelijk heel eenvoudig een glutenvrij brood op tafel dat ook nog eens rijk is aan vezels. Beleg het brood vervolgens met wat je maar wilt.
4 op voorraad
BrandNewCake Vezelrijk Broodmix 400g. Glutenvrij Een lekker, vezelrijk glutenvrij brood bakken kan nog best lastig zijn. Dankzij de BrandNewCake Vezelrijk Broodmix 400g. Glutenvrij wordt dit een fluitje van een cent! Dankzij deze broodmix zet je namelijk heel eenvoudig een glutenvrij brood op tafel dat ook nog eens rijk is aan vezels. Beleg het brood vervolgens met wat je maar wilt.
Specificaties:
- Inhoud: 400gr
Recept voor 1 Vezelrijk Brood Benodigdheden: -400g BrandNewCake Vezelrijk Brood Mix -340ml warm water -8ml olijfolie (extra vierge)
Keukengerei: keukenmachine met deeghaak, kom en een bakplaat met bakpapier.
Bereidingswijze:
- Doe de mix in een kom en voeg het water en olijfolie toe.
- Mix het mengsel op een middelhoge snelheid voor circa 5 minuten.
- Smeer je handen in met olie en plaats het deeg in een goed geoliede kom rijzen tot het volume is verdubbeld.
- Bestuif vervolgens het aanrecht met meel en kneed het deeg met je handen en verdeel, indien gewenst, het deeg in kleinere porties.
- Plaats het brood op een met bakpapier beklede bakplaat en laat het opnieuw rijzen.
- Verwarm ondertussen de oven op 190°C
- Bak het brood in 25-30 minuten totdat het bruin is.
Ingrediënten: maïsmeel, boekweitmeel, inuline (cichorei), suiker, verdikkingsmiddelen: guargom (E412), johannesbroodpitmeel (E410); zout, chiazaden, psylliumvezel, gedroogde biergist.
Allergenen: Kan sporen bevatten van ei, melk, noten, soja, mosterd en sesam.
Barcode | 8719013032329 |
---|---|
Merk |
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.