Retourneren

Retourneren

Als een product niet naar wens is kunt u deze natuurlijk retourneren. Op het moment van ontvangst heeft u hiervoor 14 dagen de tijd. Graag verzoeken wij u om hier het retourformulier in te vullen door hier te klikken. 

Er zijn een aantal producten die niet geretourneerd mogen worden. Hierbij gaat het om:
- Bakmixen, dit in verband met de houdbaarheid en voedselveiligheid
- Diverse etenswaren.

Twijfelt u erover of uw product retour mag? Neem dan contact met ons op. 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
Indien u de complete bestelling retourneert zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Retourneert u slechts een deel, dan krijgt u alleen het bedrag van de geretourneerde producten teruggestort. De kosten van de retourzending zijn in alle gevallen voor de koper. 

Wat moet ik doen als mijn product beschadigd aankomt?
Wij proberen alle verzendingen zo voorzichtig mogelijk in te pakken. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat er iets beschadigd wordt tijdens de verzending. Als dit het geval is willen wij u verzoeken om het beschadigde artikel op de foto te zetten en via de email contact met ons op te nemen. Dit kan via info@cookingathome.nl . 

Hoe krijg ik mijn geld terug?
Als u met een cadeaubon heeft betaald, krijgt u uw geld terug in vorm van een cadeaubon. Indien u via de bank heeft betaald, krijgt u uw geld via de bank teruggestort. U zult uw geld binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket ontvangen.