12,92
Excl. BTW: 11,85
- Excl. BTW:
- 11,85
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB126
Inhoud van het bakpakket:
- 400 gram mix voor luxe cake
- 300 gram (anti-tempereer) chocolade
- 200 gram lemon curd
Optioneel:
- Rondoringen 6 of 7 cm
- evt. bakspray
- evt. chocoladesmelter
Wat heb je verder nodig:
- 4 eieren
- 250 gram ongezouten roomboter
- Bakpapier
Werkwijze:
- Meng 400 gram mix voor luxe cakemix, 250 gram roomboter en 4 eieren en mix het in 4 minuten tot een glad beslag.
- Leg de rondoringen op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het beslag over 20 ringen. Waarschijnlijk moet je dit dus in 2 of meer sessies bakken.
- Bak de cake in ca 20-25 minuten gaar op 155 graden onder en boven warmte.
- Laat de cake afkoelen. Het kan zijn dat de cake net over de rand van je ring is gegaan en daardoor een soort van paddenstoel effect heeft gekregen. Snijd in dit geval eenvoudig de overtollige cakerandjes weg.
- Snijd met een mesje een punt uit de bovenkant van de cakejes. (zie foto). Haal iets extra cake weg en vul het gat met wat lemoncurd. Dek weer af met de punt die je eruit gesneden had.
- Smelt de chocolade. Doop de cakejes in de chocolade.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.