Bakpakket Noten-Caramel Taart

9,81

Excl. BTW: 9,00

Excl. BTW:
9,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB791

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Zanddeeg 500 gram
  • Smeltchocolade Puur 55% 50g
  • Banketbakkersroom (bakvast) 100 gram
  • Salted Caramel 150g
Omschrijving

Noten caramel taart
Inhoud van bakpakket:
- 500 gram mix voor zanddeeg
- 100 gram banketbakkersroom bakvast
- 150 gram salted caramel
- 50 gram smeltchocolade puur
- evt. 1 spuitzak wegwerp klein

Wat heb je verder nodig:
- 175 gram ongezouten roomboter
- 1 ei
- 250 ml melk
- 300 gram notenmix (ongebrand en ongezouten)
- Springvorm of vlaaienvorm (24/26 cm)

Werkwijze:

  1. Meng 500 gram zanddeeg met 175 gram ongezouten roomboter en 2/3e ei. Kneed dit totdat het een soepel deeg is geworden. Laat het ca 2 uur rusten.
  2. Vet de bakvorm in.
  3. Rol het deeg uit tot 5 mm dikte en bekleed de vlaaivorm of je springvorm. Zorg voor een opstaand randje van hooguit 2 cm.
  4. Meng 100 gram banketbakkersroom met 250 ml melk. Verdeel over de taartbodem.
  5. Bak de taart in ca 40 minuten op 175 graden.
  6. Rooster vervolgens de noten op een bakplaat in de oven ca 8 minuten op 175 graden.
  7. Schep de caramel door de noten. Doe dit op de bakplaat en meteen als ze uit de oven komen. Door de warmte van de nootjes en de plaat zal je caramel smelten en gemakkelijk te verdelen zijn.
  8. Verdeel de nootjes over de taartbodem.
  9. Smelt de chocolade. Doe het in het spuitzakje. Knip een klein puntje af en spuit sliertjes over de taart.

Eet smakelijk!

Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'. Vond je het bakpakket een succes of juist niet? Laat een review achter voor je medebakkers op de website.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder