BNC Broodbaksteen / Pizzabaksteen

26,95

Excl. BTW: 22,27

Excl. BTW:
22,27
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BNC00663

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Brand New Cake Broodbaksteen / Pizzasteen 300x400x11mm Deze voedselveilig en vuurvaste Brand New Cake Broodbaksteen / Pizzasteen is bestand tegen een temperatuur tot wel 1000 °C. Daarnaast is de steen ook nog eens geschikt voor iedere oven. De chamotte plaat zorgt een een heerlijke knapperige krokante bodem en korst van zelfgebakken brood, kleingebak en verrukkelijke huisgemaakte pizza's. Bovendien is de steen niet alleen in de oven te gebruiken, ook op de BBQ is het een echte topper!

Gebruiksaanwijzing Veeg de pizzasteen vóór gebruik schoon met een vochtige doek Leg de steen vervolgens op het rooster in de nog koude oven. Verhit de oven samen met de tegel (30-35 minuten) op de hoogste stand. Schuif het bakproduct er op. Deze massieve plaat wordt én blijft heet, laat de plaat daarom in de oven afkoelen of gebruik ovenhandschoenen. Door gebruik kan de kleur van de plaat veranderen, dit heeft geen invloed op de werking.

Let op: De broobaksteen/pizzasteen is breukgevoelig; laat het dus niet vallen. Dompel de steen niet onder in water, reinig deze niet in de vaatwasser en vermijd plotselinge temperatuurswisselingen. Verwijder eventuele voedselresten voorzichtig met een vochtige borstel of afsteekmesje. De steen heeft een ruwe kant en een gladde kant, we raden aan om de gladde kant te gebruiken.

Specificaties Afmeting: 300 x 400 x 11 mm Gewicht: ca. 2kg

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder