Mix voor Provencaals Kruidenbrood 500g

4,25

Excl. BTW: 3,90

Excl. BTW:
3,90
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
CaH500616

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Mix voor Provencaals kruidenbrood wit tarwebrood met provencaalse kruiden.

Alleen water toevoegen.

Ingrediënten TARWEbloem, dextrose, bakkerszout, droge gist, pepers, kruiden 0,75% (rozemarijn, majoraan, tijm), emulgator E472e, SOJAbloem, meelverbetermiddel E300, enzymen (TARWE).

Allergenen tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde Eenheid Energie (kJ) 1.435 kJ/100gr Energie (Kcal) 338 Kcal/100gr Vetten 1,3 g/100gr Waarvan verzadigde vetzuren 0,3 g/100gr Koolhydraten 69,0 g/100gr Waarvan suikers 1,7 g/100gr Eiwitten 11,5 g/100gr Zout 1.471,5 mg/100gr Voedingsvezel 2,2 g/100gr Water/Vocht 14,5 g/100gr Recepten

Recept voor de broodmachine: Toevoegen per 500 gram meel: 275 gram water. Alle ingrediënten op kamertemperatuur.

Recept voor in de oven: Meng 500 gram meel met 275 gram water tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder