3,85

Excl. BTW: 3,53

Excl. BTW:
3,53
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BZ406536

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Bereidingswijze voor ca. 30 grote soezen:
- 300 gram soezenmix
- 270 ml koud water
- 8 eieren

Alle ingrediënten samenvoegen en doormengen, daarna 3 minuten mixen op middelmatige stand. Spuit soezen met een spuitzak op met bakpapier beklede bakplaat. Even natspuiten en afbakken in ca. 25-30 minuten op 210 graden tot soezen droog en goudbruin zijn. Vul de soezen met slagroom/banketbakkersroom en garneren met chocoladedip. Je kunt de soezen prima invriezen.

Gewicht: 300 gram

Ingrediënten: tarwezetmeel, plantaardige olie en vet (palm), maiszetmeel, glucosestroop, (gedroogd) tarwebloem, gemodificeerd zetmeel, rijsmiddelen (E450, E500), melkeiwit, zout, aroma (melk).

Tip: Voor extra lekkere en stevige slagroom kun je de slagroom "aanvetten" met mascarpone. Klop hiervoor 250 ml koelverse slagroom (min. vetgehalte 35%) met suiker naar smaak.
Haal 100 gram mascarpone kort van te voren uit de koelkast en roer het in een schaaltje los en voeg het op het laatste moment aan de slagroom toe. De slagroom nog een moment mixen tot er stevige pieken ontstaan.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder