10,30
Excl. BTW: 9,45
- Excl. BTW:
- 9,45
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB981
Kruidcakeslof, voor 1 slof
Inhoud van het bakpakket:
- 400 gram kruidcakemix
- 250 gram koekjesmix
- 100 gram mix voor botercreme
- 100 gram snow decoratiepoeder
Benodigdheden van de supermarkt:
- 1 ei
- 90 + 250 gram roomboter
Verder nog nodig:
- sloffenring of een kleine springvorm
Werkwijze voor de kruidcakeslof:
Kneed een deeg van 1/3e losgeklopt ei, 90 gram boter en 250 gram mix voor koekjes. Laat het deeg als het kan 2 uur rusten in de koelkast.
Spray/ vet de bakvorm in en doe de koekjesmix op de bodem van de slof.
Klop de mix voor kruidcake met 200 ml water tot een glad beslag.
Breng deze kruidcake aan op de koekbodem.
Bak de koekbodem met de kruidcake op 160 graden ca. 55 tot 60 minuten.
Laat het baksel goed afkoelen.
Meng 150 gram boter zacht. Meng de botercreme met 125 ml water. Voeg dit in gedeeltes toe aan de boter. Klop dit gedurende 8-10 minuten tot een gladde botercreme.
Snijd de kruidcake horizontaal 1 keer door.
Vul de kruidcake met de botercreme.
Tip: na een dag is de taart lekkerder aangezien de smaak dan beter is getrokken.
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.
Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.