Bakpakket Noten-Caramel Rondo's

10,63

Excl. BTW: 9,75

Excl. BTW:
9,75
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB984

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Zanddeeg 500 gram
  • Banketbakkersroom (bakvast) 100 gram
  • Amandelspijs 100 gram
  • Salted Caramel 150g
Omschrijving

**Let op! Om rondo's te maken heb je wel rondoringen nodig!

Inhoud van het bakpakket:**

- 500 gram zanddeeg
- 100 gram amandelspijs
- 100 gram banketbakkersroom bakvast
- 150 gram salted caramel

Verder nog nodig:
- 1 ei
- 175 gram roomboter
- 250 ml melk
- 300 gram ongezouten gemengde noten

Werkwijze voor 10 rondo's:
(1) Maak een deeg van 500 gram zanddeeg, 2/3e losgeklopt ei en 175 gram boter. Laat dit 2 tot 24 uur in de koelkast rusten.
(2) Rol het deeg uit tot een plak van ca. 1 cm dikte. Steek met de uitsteker rondjes deeg uit en leg deze in de rondoringen.
(3) Verwarm de oven voor op 175 graden.
(4) Meng 100 gram banketbakkersroom met 250 ml melk of water.
(5) Versnipper de amandelspijs en meng dit door de banketbakkersroom.
(6) Verdeel dit mengsel over de rondokoeken.
(7) Bak de rondo's op ca. 175 graden ca. 25 -30 minuten, tot de rondo’s goudbruin van kleur zijn.
(8) Rooster de noten voor 8 minuten op 150 graden in de oven.
(9) Smelt de caramel en roer dit door de geroosterde noten.
(10) Vul de rondo's met het noten-caramel mengsel.

Heb je teveel deeg of amandelroomvulling? Dan kun je dit prima in koelkast of diepvries bewaren.
De rondo’s zijn direct na het bakken “bros” of zelfs hard, na een dag worden ze heerlijk smeuïg.
De rondoringen afwassen met schoon water, zonder afwasmiddel!

Eet smakelijk!

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder