Bakpakket Laagjestaart

5,83

Excl. BTW: 5,35

Excl. BTW:
5,35
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB899

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Hardwenerdeeg mix
  • Biscuit mix 250 gram (NEW)
Omschrijving

Inhoud van het bakpakket Laagjestaart

• 250 gram mix voor hardwenerdeeg

• 250 gram biscuitmix

• evt. Bavaroisband

• 100 gram bavaroispoeder (smaak naar eigen keuze)

Wat heb je nodig van de supermarkt:

• 3 eieren

• 750 ml slagroom

Wat heb je verder nodig:

• Water

• Deegroller

• Springvorm 24-26 cm

Recept:

(1) Kneed een deeg van 250 gram mix voor hardwenerdeeg met 35 ml water.

(2) Rol dit deeg uit tot een dunne plak en bedek hiermee een springvorm van 24 of 26 cm. Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem.

(3) Bak de taartbodem in ca. 15 - 20 minuten in een voorverwarmde oven van ca.175 graden tot de bodem goudbruin van kleur is. Haal de taartbodem uit de vorm en dek hem af.

(4) Mix 250 gram biscuit met 55 ml water en 3 eieren in ca. 10 minuten tot een luchtige massa. Bak het biscuit in dezelfde springvorm in ca. 30 minuten gaar en goudbruin.

(5) Snijd het biscuit na afkoelen horizontaal door. Bewaar de helft in de vriezer voor de volgende taart of gebruik dit voor de bodem van een bokkepootjestaart.

(6) Klop 500 ml slagroom zonder suiker stijf. Meng 100 gram bavaroispoeder met de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water. Spatel dit mengsel door de slagroom.

Opbouw van de taart:

(1) Leg de hardwener bodem terug in de springvorm.

(2) Bekleed de rand van de springvorm met bavaroisband.

(3) Bedek de hardwenerbodem met de helft van de bavarois.

(4) Snijd een rand van 1 -2 cm rondom van de biscuitplak af en leg deze in het midden van de taart.

(5) Vul de overgebleven rand op met bavarois en strijk de rest van de bavarois over de biscuitplak, zodat de bovenkant gelijk wordt.

(6) Leg naar wens fruit op de taart

(6) Klop 250 ml slagroom met suiker stijf en spuit royale toeven op de taart. Garneer naar wens met chocolade

Veel bakplezier toegewenst en eet smakelijk!

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder