Bakpakket Mokka Schnitt

10,74

Excl. BTW: 9,85

Excl. BTW:
9,85
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB1115

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Pinda krokant / nougatine pinda 150 gram
  • Mix voor botercreme 200 gram
  • Banketbakkersroom (koud) 100 gram
  • Biscuit mix 250 gram (NEW)
Omschrijving

Mokka Schnitt

Inhoud van het bakpakket:

  • 250 gram mix voor biscuit
  • 100 gram banketbakkersroom koud
  • 200 gram mix voor botercreme
  • 150 gram nougatine

Optioneel:

  • 2 wegwerp spuitzakken groot
  • 2 spuitmondjes

Verder nog nodig van de supermarkt:

  • 3 eieren
  • 55 ml water
  • 250 ml melk
  • 300 gram ongezouten roomboter (kamertemperatuur)
  • 250 ml sterke koffie/espresso (afgekoeld)
  • 250 ml slagroom
  • 1 eetlepel suiker
  • Evt. chocolade likeur/Baileys

Werkwijze:

  1. Zet 250 ml espresso of zeer sterke koffie en laat die goed afkoelen
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden (boven onder warmte)
  3. Mix 250 gram mix voor biscuit met 3 eieren en 55 ml water op de hoogste stand voor ca. 10 minuten.
  4. Bedek een bakplaat (ca. 30x40cm) met bakpapier. Verdeel het beslag over de bakplaat en strijk het glad uit. Vergeet de hoekjes niet!
  5. Bak het biscuit in ca. 12 minuten gaar.
  6. Laat het biscuit goed afkoelen en snijd het vervolgens in 3 gelijke plakken. Snijd evt. de minder mooie buitenrand weg.
  7. Roer 300 gram boter zacht. Meng 250 ml koude koffie met 200 gram mix voor botercreme. Voeg dit in gedeeltes toe aan de boter en klop het voor minimaal 5 minuten.
  8. Maak 100 gram mix voor banketbakkersroom aan met 250 ml melk. Meng dit voorzichtig door de botercreme.
  9. Besprenkel de biscuitplakken evt. met wat likeur.
  10. Strijk een laagje botercreme op de onderste plak. Leg hier vervolgens de 2e plak biscuit op en bestrijk ook deze met een laagje botercreme. Bedek de taart met de laatste biscuitplak.
  11. Strijk de taart af met een dun laagje botercreme. Plak de nougatine aan de botercreme.
  12. Doe de overige botercreme in een spuitzak met een grote spuitmond. Spuit aan de buitenste randen mooie toeven.
  13. Klop 250 ml slagroom met 1 eetlepels suiker stevig. Doe dit in de 2e spuitzak en spuit ook in het midden een rij met toeven.
  14. Decoreer de taart evt. met nog wat nougatine en een chocolaatje!
  15. Eet smakelijk!
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder