Dr. Oetker Peppa Pig - Siliconen bakvorm

10,00

Excl. BTW: 8,26

Excl. BTW:
8,26
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
DRO2950

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Maak de bakdromen van je kleintje waar met de Peppa Pig Silicone Bakvorm van Dr. Oetker. Deze grillige bakvorm is perfect gemaakt voor kinderfeestjes of verjaardagen en voegt een vleugje Peppa Pig magie toe aan de keuken. Je jonge bakker kan heerl"ijke Peppa Pig traktaties maken die net zo leuk zijn om te maken als om op te eten.

Peppa Pig Siliconen Bakvorm:

Speels Peppa Pig ontwerp: Op deze siliconen bakvorm staat het geliefde Peppa Pig-figuurtje afgebeeld, waardoor bakke""n een spannend avontuur wordt voor kinderen. Het gedetailleerde ontwerp zorgt ervoor dat elke traktatie een prachtige replica van Peppa Pig wordt, wat de vreugde en creativiteit van elke kleine kok stimuleert. Makkelijk en veilig bakken: He"t siliconenmateriaal maakt bakken een fluitje van een cent, met gemakkelijk loslaten en opruimen. Kinderen kunnen genieten van een probleemloze bakervaring, en ouders kunnen met een gerust hart weten dat het blik gemaakt is van voedselveilig, hoogwaa"rdig siliconen voor zorgeloos gebruik. Samengevat is de Dr. Oetker Peppa Pig Siliconen Bakvorm een heerlijke must-have voor zowel jonge bakkers als ouders. Maak v"an elk kinderfeestje een magische ervaring met deze speelse en makkelijk te gebruiken bakvorm. Maak Peppa Pig-geïnspireerde traktaties die de kleintjes laten genieten en glimlachen.

Maak de bakdromen van je kleintje waar met de Peppa Pig Silicone Bakvorm van Dr. Oetker. Deze grillige bakvorm is perfect gemaakt voor kinderfeestjes of verjaardagen en voegt een vleugje Peppa Pig magie toe aan de keuken. Je jonge bakker kan heerlijke Peppa Pig traktaties maken die net zo leuk zijn om te maken als om op te eten.

Peppa Pig Siliconen Bakvorm:

Speels Peppa Pig ontwerp: Op deze siliconen bakvorm staat het geliefde Peppa Pig-figuurtje afgebeeld, waardoor bakken een spannend avontuur wordt voor kinderen. Het gedetailleerde ontwerp zorgt ervoor dat elke traktatie een prachtige replica van Peppa Pig wordt, wat de vreugde en creativiteit van elke kleine kok stimuleert. Makkelijk en veilig bakken: Het siliconenmateriaal maakt bakken een fluitje van een cent, met gemakkelijk loslaten en opruimen. Kinderen kunnen genieten van een probleemloze bakervaring, en ouders kunnen met een gerust hart weten dat het blik gemaakt is van voedselveilig, hoogwaardig siliconen voor zorgeloos gebruik. Samengevat is de Dr. Oetker Peppa Pig Siliconen Bakvorm een heerlijke must-have voor zowel jonge bakkers als ouders. Maak van elk kinderfeestje een magische ervaring met deze speelse en makkelijk te gebruiken bakvorm. Maak Peppa Pig-geïnspireerde traktaties die de kleintjes laten genieten en glimlachen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder