Dr. Oetker Peppa Pig & Vriendjes - Siliconen Mini Cakejes Tin

10,00

Excl. BTW: 8,26

Excl. BTW:
8,26
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
DRO2951

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Voeg een vleugje vreugde toe aan de feestjes van je kleintje met de Peppa Pig & Friends Siliconen Mini Cakejesvorm van Dr. Oetker. Ontworpen om te bakken op kinderfeestjes of verjaardagen, dit heerlijke mini taartblik is voorzien van de geliefde p"ersonages van Peppa Pig, waardoor elke traktatie een grillig meesterwerk wordt.

Peppa Pig & Friends Siliconen Mini Cakejesblik:

Schattige Peppa Pig figuurtjes: Breng de magie van Peppa Pig en haar vriendjes naar de desserttafel. ""De siliconen minitaartvorm bevat gedetailleerde impressies van Peppa, George en hun vriendjes, waardoor elke minitaart een charmant en eetbaar kunstwerkje wordt waar kinderen dol op zullen zijn. Eenvoudig en veilig bakken: Dit bakblik is ge"maakt van siliconen van hoge kwaliteit, laat gemakkelijk los en is snel schoon te maken, waardoor het perfect is voor kleine handjes. Ouders kunnen vertrouwen op het voedselveilige materiaal voor zorgeloos bakken, en kinderen kunnen genieten van de o"pwinding van het maken van hun favoriete Peppa Pig personages in miniatuur taartvorm. Veelzijdige traktaties: Naast verjaardagen is de Peppa Pig & Friends Siliconen Mini Cakejesvorm ideaal voor verschillende gelegenheden. Of je nu cupcakes,"" mini brownies of andere heerlijke traktaties maakt, de charmante Peppa Pig ontwerpen voegen een speels tintje toe aan elk kinderfeestje, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op je bakbenodigdheden. Samengevat is Dr. Oetker's Pepp"a Pig & Friends Siliconen Mini Cakejes Blik een heerlijke aanvulling op elk kinderfeestje. Laat de minicakejes de geliefde personages in de kijker zetten en creëer een sfeer van vreugde en opwinding die het feest van je kleintje extra speciaal zal maken.

Voeg een vleugje vreugde toe aan de feestjes van je kleintje met de Peppa Pig & Friends Siliconen Mini Cakejesvorm van Dr. Oetker. Ontworpen om te bakken op kinderfeestjes of verjaardagen, dit heerlijke mini taartblik is voorzien van de geliefde personages van Peppa Pig, waardoor elke traktatie een grillig meesterwerk wordt.

Peppa Pig & Friends Siliconen Mini Cakejesblik:

Schattige Peppa Pig figuurtjes: Breng de magie van Peppa Pig en haar vriendjes naar de desserttafel. De siliconen minitaartvorm bevat gedetailleerde impressies van Peppa, George en hun vriendjes, waardoor elke minitaart een charmant en eetbaar kunstwerkje wordt waar kinderen dol op zullen zijn. Eenvoudig en veilig bakken: Dit bakblik is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit, laat gemakkelijk los en is snel schoon te maken, waardoor het perfect is voor kleine handjes. Ouders kunnen vertrouwen op het voedselveilige materiaal voor zorgeloos bakken, en kinderen kunnen genieten van de opwinding van het maken van hun favoriete Peppa Pig personages in miniatuur taartvorm. Veelzijdige traktaties: Naast verjaardagen is de Peppa Pig & Friends Siliconen Mini Cakejesvorm ideaal voor verschillende gelegenheden. Of je nu cupcakes, mini brownies of andere heerlijke traktaties maakt, de charmante Peppa Pig ontwerpen voegen een speels tintje toe aan elk kinderfeestje, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op je bakbenodigdheden. Samengevat is Dr. Oetker's Peppa Pig & Friends Siliconen Mini Cakejes Blik een heerlijke aanvulling op elk kinderfeestje. Laat de minicakejes de geliefde personages in de kijker zetten en creëer een sfeer van vreugde en opwinding die het feest van je kleintje extra speciaal zal maken.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder