Verhoudingen voor het bakken van letters en cijfers:
0 --> 330 gram biscuit, 200 gram ei (4 eieren), 75 ml water
1 --> 250 gram biscuit, 150 gram ei (3 eieren), 55 ml water
2 --> 290 gram biscuit, 175 gram ei (3.5 eieren), 65 ml water
3 --> 290 gram biscuit, 175 gram ei (3.5 eieren), 65 ml water
4 --> 250 gram biscuit, 150 gram ei (3 eieren), 55 ml water
5 --> 290 gram biscuit, 175 gram ei (3.5 eieren), 65 ml water
6 --> 290 gram biscuit, 175 gram ei (3.5 eieren), 65 ml water
7 --> 250 gram biscuit, 150 gram ei (3 eieren), 55 ml water
8 --> 330 gram biscuit, 200 gram ei (4 eieren), 75 ml water
9 --> 330 gram biscuit, 200 gram ei (4 eieren), 75 ml water
Hele bakvorm --> 425 gram biscuit, 5 eieren en 95 ml water
Foto: Eliza Makaschian agoub
Foto: Gineke Paauwe
Foto: Inge Goossen
Foto: Marlieke Paalman
Foto: Janine van Dijk
Foto: Karin Sloof