Deze taarten worden gebakken met de zogenaamde easylayer bakvormen. Dit zijn 4 of 5 platte schaaltjes waar biscuit in gebakken kan worden. De laagjes bavarois worden daarna gevuld en gestapeld, zodat er een mooie laagjestaart ontstaat. Zie ook: https://www.cookingathome.nl/wilton-easy-layers-rond-20cm-set-4?search=easy
Voeg 3 theelepels speculaaskruiden toe aan 330 gram biscuitmix. Gevuld met banketbakkersroom en mandarijnenbavarois. Garneren met toefjes slagroom waar speculaaskruiden aan toegevoegd zijn.
Laagjes biscuit gevuld met ananasbavarois en opgespoten met gekleurde botercreme
Wondercake gebakken in easylayer bakvorm en gevuld/afgesmeerd met amarettobavarois
Biscuit met jam, banketbakkersroom en aardbeibavarois
Biscuit waarvan we in het midden een rondje hebben uitgestoken, gevuld met banketbakkersroom en klopschuim, afgesmeerd met chocoladeganache.
Laagjes van cupcakemix met vulling van kokos,chocolade en amandel. Tussen de cakelaagjes banketbakkersroom en afgesmeerd met botercreme.
Laagjes biscuit gevuld met banketbakkersroom en opgespoten met toefjes gekleurde botercreme
Cupcakemix gevuld met aardbeibavarois en banketbakkersroom
Biscuitmix gekleurd, gevuld met witte chocomousse en drip van gekleurde chocoganache
Carrotcake met creamcheesefrosting en drip van ganache.
Foto: Marielle van t Slot
Bosvruchtenlaagjestaart